Viivakoodi RatkaisutKaikkiin Kirjoittimiin

bardimm viivakoodi

BarDIMM Pro/Box Jetmobile viivakoodi ratkaisu

  • 2013
  • Viivakoodi ratkaisut

BarDIMM BOX on laitteistoriippumaton viivakoodiratkaisu. Se voidaan asentaa kaikkien toimittajien tulostimiin ja monitoimilaitteisiin.Jetmobile BarDIMM ja Jetmobile BarSIMM, Memory Flash card, USB tai BOX mahdollistavat helpon, nopean ja monipuolisen viivakooditulostuksen HP LaserJet kirjoittimilla tarvitsematta investoida kalliisiin viivakoodikirjoittimiin.

Jetmobile BarDIMM ja Jetmobile BarSIMM käytetään SAP ohjelmistoissa standardina.
Jetmobile BarDIMM FlashDIMMillä on yhdistelmätuote, joka muodostuu viivakoodiosasta ja lisämuistiosasta, johon voidaan tallentaa lomakkeita,logoja, fontteja, allekirjoituksia jne..
Jetmobile BarDIMM tai Jetmobile BarSIMM HP LaserJet kirjoittimessa mahdollistaa viivakoodien käytön sovelluksista. Sinun ei tarvitse välittää tarkistussummista tai symboleista, jotka ovat tärkeitä tekijöitä prosessien tehokkuuden kannalta. Olitpa sitten vastuussa omaisuuden hoidosta, jakelukanavien valvonnasta, jälleenmyynnistä, toimiston dokumenttien seurannasta tai potilaiden tietojen hallinnasta sairaalassa, niin helppous jolla viivakoodeja tulostat on iso etu.
Jetmobile BarDIMM asennetaan kirjoittimeen kuten lisämuistikin. BarDIMM laajentaa kirjoittimen komentokielen, jolloin voit lähettää kirjoittimelle tiedon viivakoodi tyypistä, koosta, viivojen leveydestä ja korkeudesta, missä ja miten teksti näytetään jne.. BarDIMM ei ainoastaan tulosta viivakoodeja vaan se tekee tarkistuslaskennan ja antaa virheilmoitukset. Lisäksi Dimmillä on yleisimmät symbolit, sähkösymbolit, eurosymboli ym. Dimmillä on yli 50 erilaista viivakoodityyppiä. Voidaan tulostaa mistä tahansa ympäristöstä UNIX, Mainframe, AS/ 400, PC, Windows ym.

Uusissa kirjoittimissa käytetään Memory Flash Cardia, USB-liitäntää tai BarDIMM Boxia.

Stethos viivakoodi

Barcode Stethos viivakoodi ratkaisu

  • 2013
  • Viivakoodi ratkaisut

OCR + Barcode modulin avulla tulostat helposti, nopeasti ja monipuolisisesti OCR tekstiä, viivakoodeja ja symboleja standardi HP LaserJet kirjoittimilla. Mitä monipuolisemmin voit käyttää kirjoitintasi sitä suuremman hyödyn siitä saat. Käyttämällä OCR+Barcode modulia voit tulostaa etikettejä ja toimitusdokumentteja jotka sisältävät viivakoodeja ja varotussymboleja. Lisäksi voit tulostaa EURO symbolin ja OCR fontteja. Et tarvitse erikoiskirjoittimia. Asennat modulin samalla tavalla kuin lisämuistin.