Tulostuksen hallinta helpoksi

Meitä ympäröivät päivittäin tuhannet erilaiset dokumentit. DocPath on keskittynyt modulaarisiin ja asiakkaiden tarpeiden mukaan laajennettaviin tulostusratkaisuihin, jotka kattavat kaikki dokumentoinnin vaatimukset. DocPath toimii monilla laitealustoilla ja tuottaa useita tulostusmuotoja, kuten PCL, PDF, PostScript, AFP, CDI, RTF, ExelLabels, XML sekä useita Input-tietuemuotoja, kuten XML, Tag Mode, Plain Text FCFC sekä vaihtelevan mittaisia ja kiinteitä tietuemuotoja.

DocPath-tulostusohjelmisto tarjoaa tulostusratkaisut kaikille toimialoille, ja se integroituu saumattomasti yrityksen jo olemassa oleviin laitealustoihin ja sovelluksiin. DocPath muuttaa JetForm- ja Adobe Central -lomakkeet ja ohjelmistot saumattomasti DocPath-ratkaisuiksi. DocPath integroituu nykyisiin ERP-sovelluksiin, kuten SAP:iin, Oracleen, JD Edwardsiin, Microsoft Dynamics NAV:iin ja Epicotiin. Se integroituu toisiin dokumenttien hallintajärjestelmiin, kuten Documentumiin, FileNetiin ja Content Manageriin. JetForm- ja Adobe Cenral -ohjelmistot voidaan muuntaa DocPath-ratkaisuksi DocPath Ontario Suite -ohjelmalla. Muutosohjelma konvertoi lähes 100 prosenttia JetForm- ja Adobe Central -ohjelmista ja lomakkeista.

DocPath Ontario Suite on konversio-ohjelmisto, joka tarjoaa helpon ja nopean muuntotyökalun, jolla kaikki käytössä olevat ohjelmistot voidaan helposti muuntaa DocPath-sovelluksiksi. Ohjelmisto on tarkoitettu asiakkaille, joilla on käytössä Adobe Central (entinen JetForm ja Accelio Central). Näin käyttäjän sovelluksille (rahtikirjat, laskut ym.) ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, vaan niiden käyttöä voidaan jatkaa kuten ennenkin. Iso joukko uusia ominaisuuksia, joita ei ollut käytössä aikaisemmassa ohjelmistossa, muuntuu DocPath Ontario Suiten avulla monipuolisemmaksi ohjelmistoksi.

Lisätietoa DocPath-ratkaisusta saat täältä. Lataa englanninkielisiä tuotelehtiä:

Muita tuotelehtiä saa pyydettäessä.

SafeCom

SafeCom on älykäs tulostusohjelmisto, joka hallinnoi, kontrolloi, optimoi ja turvaa päivittäiset tulostustoiminnot.

  • Se mahdollistaa keskitetyn käyttäjien, palvelujen ja laitteiden ylläpidon optimoiden IT-toiminnot ja tukitoiminnot.
  • Se seuraa jatkuvasti tulostustoimintaa.
  • Se mahdollistaa tulostimien käytön tunnistusmetodien (esim. ID-kortti, PIN-koodi) avulla.
  • Se sallii pääsyn yrityksen mille tahansa tulostimelle turvatulostustunnistautumisen kautta.
  • Se tarjoaa modulaarisen ohjelmiston, joka kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan.

Muut tulostusratkaisut

LinkCom IV S IPDS+SCS/DCA, EU
W-ELP Enhanced Laser Printing

Viivakoodiratkaisut
IPDS-ratkaisut
W-ELP

JetForm- ja Adobe Cenral -ohjelmistot voidaan muuntaa DocPath-ratkaisuksi DocPath Ontario Suite -ohjelmalla. Muutosohjema konvertoi JetForm- ja Adobe Central -ohjelmat ja lomakkeet lähes sataprosenttisesti.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi